خواص و مضرات در سرکه بالزامیک و حساسیت و از بین بردن آلرژی
خواص و مضرات در سرکه بالزامیک و حساسیت و از بین بردن آلرژی
سرکه بالزامیک و حساسیت,مضرات سرکه بالزامیک,مضرات سرکه بالزامیک در بارداری,مضرات سرکه بالزامیک,عوارض سرکه بالزامیک,فواید و مضرات سرکه بالزامیک,خواص و مضرات سرکه بالزامیک,مضرات مصرف سرکه بالزامیک,مضرات وفواید سرکه بالزامیک,فوائد و مضرات سرکه بالزامیک,خواص سرکه بالزامیک,خواص سرکه بالزامیک چیست,خواص سرکه بالزامیک در بارداری,خواص سرکه بالزامیک برای پوست,خواص سرکه بالزامیک سفید,خواص سرکه بالزامیک انگور,خواص سرکه بالزامیک تبیان,خواص سرکه بالزامیک ولاغری,خواص سرکه بالزامیک خرما
در این مطلب از سایت جسارت
به خواص و مضرات در سرکه بالزامیک و حساسیت و از بین بردن آلرژی می
پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.شاید
خیلی از شما اسم سرکه بالزامیک را شنیده باشید و برایتان جالب باشد این
سرکه چه خواصی دارد و چه تفاوتی با سرکه معملی و سرکه سیب دارد.در این مطلب
به یکی از مهم ترین خواص سرکه بالزامیک می پردازیم و آن چیزی نیست جز
درمان حساسیت.
سرکه بالزامیک
این روز ها سرکه به یکی از پر تنوع ترین مواد غذایی تبدیل شده است. برخی از انواع سرکه ها در دنیا شهرت جهانی دارند. یکی از پرطرفدار ترین های این خانواده ، سرکه ی بالزامیک نام دارد ، در این مطلب قصد داریم درمورد این سرکه صحبت کنیم. یکی از انواع پرطرفدار در کشور ما سرکه سیب است؛ در حالی که سرکه ی انواع میوه ها در کشورهای اروپایی و سرکه ی برنج در جنوب و شرق آسیا، به ویژه چین و ژاپن، طرفداران بیشتری دارد. سرکه نیشکر هم در دنیا تولید می شوند که شاید ما خیلی با آن آشنا نباشیم اما آنچه می خواهیم اینک به آن بپردازیم، سرکه ی بالزامیک است که چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافته و وارد برنامه غذایی مان شده است.
سرکه ی بالزامیک دارای خواص ضدعفونی کنندگی و ضد میکروبی است و به عنوان سم زدای قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلفی است.آنتی اکسیدان موجود در سرکه بالزامیک رادیکالهای آزاد را ازبین میبرد و در نتیجه از تخریب سلولها جلوگیری میکند. شواهدی در دست است که این سرکه روند پیری را کند میکند.
سرکه بالزامیک و حساسیت
۱) سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد. در قدیم از این سرکه برای درمان عفونت های ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می شده است. یادتان نرود که سرکه بالزامیک خاصیت ضدقارچی هم دارد و به ویژه در خانم هایی که مبتلا به عفونت های دستگاه تناسلی و مجاری ادراری اند، می تواند به پیشگیری از شدت یافتن این نوع عفونت کمک کند. پس چه بهتر که حداقل خانم های خانه این چاشنی را در سفره ی غذای خود جای دهند. از طرفی وقتی این پلی فنول ها وارد معده می شوند، معده را تحریک به ترشح اسید کرده و به هضم مواد غذایی به ویژه پروتئین ها کمک می کنند. در نتیجه، توصیه می شود اگر غذاهای گوشتی مصرف می کنید برای هضم راحت تر گوشت، سرکه ی بالزامیک بخورید.
علاوه بر دارا بودن میزان بالای ویتامین c، این خواص آنتی اکسیدانی سرکه سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و بدن را در مبارزه با التهابات عفونی و حتی سرطان یاری میدهد.
مضرات سرکه بالزامیک
۲) سرکه بالزامیک از انگوری تهیه می شود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی می توانند عملکرد ضد پیری سلول های بدن، ضدسرطان و ضدبیماری های قلبی عروقی داشته باشند. ۳) همه ی انواع سرکه چون اسیداستیک دارند تا حدی به کاهش چربی خون کمک می کنند و سبب پایین آمدن کلسترول و تری گلیسیرید در افرادی می شوند که چربی خون بالایی دارند یا مستعد ابتلا به چربی خون بالا هستند. نکته ی دیگر این که تمامی انواع سرکه از جمله سرکه بالزامیک سبب کاهش اشتها شده و میل سیری را القا می کنند؛ یعنی وقتی فردی سرکه بالزامیک را که عمدتاً با سالاد یا غذاهای سرد مصرف می شود، می خورد؛ تا حدی اشتهایش کاهش یافته و مصرف آن یکی از راه های موثر برای کم کردن وزن در افرادی است که رژیم کاهش وزن دارند.
جایگزین کردن طعمدار کنندههای غذا که دارای میزان بالایی کلسترول هستند با سرکه بالزامیک به ارتقاء و بهبود سلامت شما کمک شایانی میکند زیرا چربیهای مضر در رگها تهنشین نمیشوند
مضرات سرکه بالزامیک در بارداری
۴) سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد می کند. به طور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادی که به هر علت ترشح اسید معده ی آن ها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانی که قسمتی از معده آن ها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدی تر شدن محیط معده کمک می کند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می یابد. همچنین این محیط اسیدی جذب عناصری مثل کلسیم و آهن را افزایش می دهد. بنابراین کسانی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند، می توانند همراه با گوشت قرمز مختصری سرکه بالزامیک استفاده کنند تا جذب آهن گوشت افزایش یابد.
تحقیقات انجام گرفته حاکی از آن هستند که مصرف حدود سه تا چهار قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک، حساسیت انسولینی بدن را بالا میبرد. هرچه میزان حساسیت انسولینی بالاتر باشد، شانس بیشتری در کنترل دیابت دارید.
خواص سرکه بالزامیک
۵) در برخی منابع دیده شده در سرکه بالزامیک یک سری ترکیبات وجود دارد که می تواند میزان حساسیت به انسولین را در افراد بالا ببرد؛ یعنی این که باعث می شود انسولین بهتر در بدن عمل کرده و قند را به داخل سلول هدایت کند و در نهایت برای کنترل قند خون در افرادی که یا دیابت دارند یا در مرحله پیش از دیابت هستند، مفید واقع شود. ۶) از این نوع سرکه می توان به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها معرفی می شود. استفاده از این نوع سرکه یا سایر انواع سرکه ها در افرادی که مبتلا به رفلاکس یا برگشت اسید معده از معده به طرف مری هستند و دچار سوزش سر دل و ترش کردن می شوند، مناسب نیست. همچنین در افرادی که به انواعی از انگور حساسیت دارند، استفاده از این نوع سرکه باید با احتیاط صورت گیرد.
سرکه بالزامیک و حساسیت
- ۹۷/۰۷/۰۵